Links

Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH)

Nederlandse Vereniging van Klassieke HomeopathieDe NVKH is een beroepsvereniging van professionele homeopaten die op een deskundige wijze de homeopathie bedrijven. De bij de NVKH aangesloten homeopaten hebben een gedegen HBO opleiding van 5 tot 6 jaar gevolgd en stellen hoge kwaliteitsnormen aan zichzelf. Deze kwaliteitszorg behelst opleiding, nascholing, beroepsethiek en praktijkvoering.

NVKH
Nieuwstraat 33
2406 TN Alphen aan den Rijn
T. 0172-499595
E-mail: info@nvkh.nl
Website: www.nvkh.nl


De Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland (KVHN)

Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland De Vereniging Homeopathie Nederland werd in 1886 officieel erkend door koning Willem III en ontving in 1986 het predicaat 'Koninklijk'. De KVHN, ook wel kortweg de Vereniging Homeopathie genoemd, is een onafhankelijke consumentenbelangenorganisatie die objectieve informatie over homeopathie verstrekt aan particulieren en professionals. De Vereniging Homeopathie ziet toe op de kwaliteit van gezondheidszorg.

Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland
Postbus 59329
1040 KH Amsterdam
Telefoon: 020-617 83 08
E-mail: info@vereniginghomeopathie.nl
Website: www.vereniginghomeopathie.nl


Homeopaten zonder Grenzen (HZG)

Homeopaten zonder GrenzenHomeopaten zonder Grenzen (HzG) is een internationale organisatie met afdelingen in alle werelddelen. De federatie is in 1984 in Frankrijk opgericht. Het doel van de internationale organisatie is ingegeven door het ideaal van de Wereld Gezondheidsorganisatie: toegang tot gezondheidszorg voor iedereen. HzG streeft ernaar dit doel te bereiken door zoveel mogelijk mensen op te leiden in de homeopathische geneeswijze. Dit doet zij door het opzetten van onderwijsprojecten in samenwerking met de lokale gezondheidszorg en autoriteiten. De projecten worden uitgevoerd door vrijwilligers.

Secretariaat Homeopaten zonder Grenzen
Postbus 357
3830 AK Leusden
T.:  033-4343002
E-mail: info@hzg.nl
Website: www.hzg.nl


Nederlandse Vereniging van Kritisch Prikken (NVKP)

Nederlandse Vereniging Kritisch PrikkenDeze vereniging heeft als doel het geven van informatie over ziekten, vaccins en de gevolgen van vaccineren. Tevens geven zij voorlichting en informatie in alle mogelijke vormen over dit onderwerp. Hierbij richten zij zich onder andere op het bieden van informatie over alternatieven voor vaccinaties en het informeren over behandelingsmogelijkheden bij vaccinatieschade. De vereniging staat los van welke levensbeschouwelijke richting dan ook en staat open voor iedereen met vragen en problemen rond vaccinaties bij kinderen.

Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken
Prins Hendriklaan 5 B
3972 EV Driebergen-Rijssenburg
NVKP infolijn:  0900-2020171 (€ 0,40 p/m)
E-mailadres: info@nvkp.nl
Website: www.nvkp.nl


Homeopathie NETWERK

Homeopathie NETWERKHomeopathieNetwerk.nl geeft op alle fronten informatie over klassieke homeopathie. Verder kunnen bezoekers zich interactief op de website begeven.
Website: http://www.homeopathienetwerk.nl/

 

Quasir B.V. / Stichting Zorggeschil 

Quasir   Stichting Zorggeschil
Postbus 1021
7940 KA Meppel
Telefoon: 06-51222505
website: www.quasir.nl - www.zorggeschil.nl


European Central Council of Homeopaths (ECCH)

European Central Council of Homeopaths
School House
Market Place Kenninghall
Norfolk NR16 2AH, UK
Telefoon: (44) 1953 887 521
E-mail:  ecch@gn.apc.org
Website: http://www.homeopathy-ecch.org/

"Als we iets in het kind willen veranderen, moeten we het eerst onderzoeken en kijken of het niet iets is wat beter in onszelf kan worden veranderd."


Carl Gustav Jung